Varför feta hundar skulle behöva en katalysator!!!


De flesta har en universal katalysator till bilen men jag funderar på att skaffa en till min hund. Vilket foder jag än sätter hunden på och hur många promenader vi än går så fortsätter hon bara att gå upp i vikt. Vi har varit till veterinären och följt alla råd som finns men jag börjar känna mig helt uppgiven. En katalysator fungerar ju i bilen och ser till att det uppstår en förbränning, varför skulle det inte kunna fungera i min bil? Då skulle hunden må bättre och jag skulle slippa stressen över att ha en överviktig hund, övervikt kan ju leda till följdsjukdomar både för hundar och människor. Det enda positiva med det hela skulle vara att jag får så mycket motion då vi är ute och går flera gånger om dagen i precis alla väder. Jag kämpar verkligen med min hunds vikt.

Min älskade hund


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *