Julen kommer snabbare än vad du tror


I år har jag bestämt mig för att för en gångs skull inte vara ute i sista sekunden med julklapps-shoppingen. Jag ska dessutom köpa något riktigt fint till min hund som varit så duktig med dieten. Finns det något värre än att trängas i folkmassan på ett överfullt varuhus i jultider när man egentligen skulle stanna hemma framför brasan och dricka glögg? Jag handlar gärna på nätet eftersom det är så mycket smidigare än att ta sig ner på stan och surfade därför in på https://www.greatdays.se/Julklappstips härom dagen. Där hittade jag massor av roliga upplevelser att ge bort till nära och kära, något som iallafall jag brukar tycka är mycket roligare att få än någon pryl som aldrig kommer till användning eller en tröja i fel storlek. Till exempel så har jag bestämt mig för en ansiktsbehandling till mamma och en romantisk natt på hotell till min pojkvän. Till hunden ska jag beställa en hundkurs och det blir ju en klapp till mig med.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *