Dags att köpa en scooter!


Jag har länge funderat över det men nu ska jag göra slag i saken. Jag ska köpa en scooter! Jag har tänkt att investera i en scooter för användningsområdena är så många. Dessutom så är de så himla smidiga om jag vill med mig hunden någonstans. Det är bara att låta den sitta där nere på utrymmet mellan mina ben så kan vi åka vart vi vill. Om hunden känner för det så kan den även hoppa av och springa bredvid! Så istället för att lasta in stackaren i bagagen på bilen varje gång vi ska någonstans så kan jag nu sitta och hålla kontakten hela tiden. Dessutom så drar en scooter väldigt mycket mindre i bränsle än vad en bil gör så jag kommer spara väldigt mycket pengar. Sen så har de flesta ett ganska generöst lastutrymme så jag kan även åka och handla med den om jag bara behöver något litet. Så jag kommer att vara snäll både mot miljön och min egen plånbok och hälsa vilket får mig att känna mig bra!

En klassisk vespa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *